Вирішив потаксувати: козак Гаврилюк справді тепер таксист


"Так, я вирішив деякий час потаксувати", - зізнався ексдепутат Михайло Гаврилюк, який не зміг переобратися на своєму окрузі в Ірпені під Києвом.

Раніше медіа писали про те, що він будує у Карпатах великий будинок "біля озера та водоспаду" й дивувалися, звідки "козак Гаврилюк", як називають Михайла, взяв на це гроші, пише BBC.

Все почалося з посту киянки Алли Желізняк у Facebook про те, що таксист Михайло, який її підвозив, разюче схожий на героя Майдану та вже колишнього депутата від "Народного фронту" Михайла Гаврилюка.

"Викликала сьогодні таксі. На водія звернула увагу, як виходила з авто. Звуть Михайло. Скажіть, що я помиляюся. Наживо ще більш схожий", - написала жінка.

І додала фото водія з профілю однієї зі служб таксі.

Після інформаційної хвилі про "таксиста Гаврилюка" він відмовчувався, але пізніше таки дав короткий коментар виданню "КП в Украине", у якому підтвердив "таксування".

"Зараз живу, як усі. Повернувся до звичайного темпу життя і дуже радий цьому", - розповів він.

А пізніше вирішив більш детально все пояснити у себе на Facebook.

Спочатку "козак Гаврилюк" іронічно пригадав недавній інтерес медіа до свого будинку: "Пропоную ще заголовки "Гаврилюку не вистачило коштів на другий водоспад" або "Гаврилюк притворяється бідним, щоб приховати свої злочини".

А потім зізнався: "Але якщо серйозно, то так, я вирішив деякий час потаксувати".

"Справжній таксист має вміти три речі: добре орієнтуватися на місцевості, акуратно водити авто і розумітися в політиці, тому я ідеально підходжу на цей пост. Це, звісно, не робота моєї мрії, але сидіти без діла я не люблю, і жодної роботи не цураюсь", - пояснив ексдепутат.

Він також відзначив, що не розуміє журналістського ажіотажу до цієї теми, і відмовився давати інтерв'ю.

"Замовляйте таксі, і якщо нам судилося зустрітися, ми зустрінемось і побалакаємо", - підсумував "козак-депутат-а-тепер-таксист" Михайло Гаврилюк.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!