Військового з Прикарпаття нагородили відзнакою Міністерства оборони України


Військовослужбовець Назарій-Микола Захарко із міста Долина нагороджений відзнакою Міністерства оборони України – медаллю «Захиснику України».

З початку минулого року він мужньо боронить українську землю та дає гідну відсіч російським загарбникам у складі 22-ї окремої механізованої бригади. Про це повідомили в Івано-Франківському центрі комплектування та соціальної підтримки.

"Захисник здійснював обладнання позицій свого підрозділу та разом з побратимами приймав участь у штурмових діях позицій ворога на Донецькому напрямку. Під час виконання бойового завдання, військовослужбовець наступив на протипіхотну міну та втратив кінцівку. Проте, це не зломило сталевий дух захисника. Після періоду лікування та протезування, молодший сержант Захарко продовжив службу у своєму підрозділі, та тепер передає свій бойовий досвід і знання іншим військовослужбовцям. Для своїх бойових товаришів, Назарій-Микола Захарко є прикладом справжньої незламності",- кажуть в ТЦК.

За мужність і героїзм, проявлені під час виконання військового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя, Головнокомандувач Збройних Сил України особисто вручив молодшому сержантові Захарку відзнаку Міністерства оборони України медаль «Захиснику України».

На зображенні може бути: 3 людини

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!