Все з початку: У дружини футболіста Прикарпаття стався рецидив раку


У дружини гравця МФК "Прикарпаття" Романа Бочкура Віри стався рецидив раку.

На початку травня минулого року у молодої мами Віри Бочкур виявили онкологію. Після місяців активного лікування жінка повідомила про перемогу над хворобою. Втім, рак має здатність повертатися. Про це Віра Бочкур написала на своїй сторінці в соцмережі.

"Довго сумнівалася чи потрібно писати тут ... набридло, що на моїй сторінці так багато постів про хворобу. Я сподівалася, що наша історія про боротьбу з раком закінчилася і пів року тому ми поставили крапку, але нажаль НІ! Дико засмутилася, адже це ніяк не входило в мої плани. А тепер потрібно всі плани і справи відкласти і починати все з нуля, і знову боротися, і пройти ще раз той шлях . Коли я побачила опис КТ, ознаки метастаз в печінці, дуже хотіла щоб це виявилося помилкою, але розуміла, що при моєму розкладі ймовірність рецидиву 99,9%", - поділилася переживаннями Віра.

Жінка зізнається, що дуже втомилася боятися і жити в постійному страху. Вона хоче сміятися, радіти і бути щасливою.

"Зустрілася знову зі своїм лікарем, вже є план лікування! Мене чекає операція ... А далі хімія. Я знову починаю боротись. Другий раз вже не так жахливо і страшно усвідомлювати, що я в жопі, адже я там вже була. Так, знаю і пам’ятаю як буде хреново, знаю і розумію, що буде не легко! І не дивлячись на це, я всеодно буду продовжувати радіти і бути щасливою! Бути сильною! У мене для цього є багато причин! Один раз вже перемогли !! З Божою допомогою зможемо і другий! Рак - не вирок !!! Вірю Бог мені допоможе! Вірю я буду жити !! Адже без віри не варто і починати...", - переконана Віра Бочкур.

Нагадаємо, на початку лютого минулого року в малесенького сина гравця “Прикарпаття” Романа Бочкура лікарі діагностували гепатобластому печінки. Втім, як кажуть, біда не ходить одна. 18 травня стало відомо, що онкохворобу діагностували також і у дружини футболіста – Віри Бочкур. Всі небайдужі об'єдналися, щоб зібрати кошти на лікування. Малесенький Максимчик після кількох курсів хімії здолав рак.