Дружина футболіста "Прикарпаття" Віра Бочкур здолала рак


Дружина франківського футболіста Романа Бочкура Віра Бочкур закінчила лікування.

Радісний пост, про перемогу над раком жінка написала на своїй сторінці в мережі.

"Сьогодні була завершальна і фінальна хімія. Все погане залишилося позаду! З Божою допомогою я зробила це. Не важливо як було важко, боляче і скільки всього було перенесено і пережито морально і фізично, важливо те, що цей період був важливий, інакше Господь не послав би нам таке випробування! Нелегко давався кожен крок лікування, був і страх і сльози але я завжди вірила, що Бог зі мною, і Він був поруч зі мною в найскладніші хвилини...", - написала Віра.

Також Віра Бочкур щиро дякує всім небайдужим за молитви і підтримку як фінансову, так і моральну.

"Я хочу сказати спасибі моїм лікарям, які вчасно мене прооперували і весь цей час допомагали мені проходити правильне лікування. Я щаслива ... що просто живу ... люблю ... і любима, у мене мужній і прекрасний син і люблячий чоловік! З такими чоловіками не страшно жити і хворіти) спасибі моїм найближчим, що ви були поруч зі мною і завжди для мене знаходили час, потрібні слова і підтримку! Тепер все позаду і я просто буду жити", - ділиться жінка.

Нагадаємо, на початку лютого минулого року в малесенького сина гравця “Прикарпаття” Романа Бочкура лікарі діагностували гепатобластому печінки. Втім, як кажуть, біда не ходить одна. 18 травня стало відомо, що онкохворобу діагностували також і у дружини футболіста – Віри Бочкур. Всі небайдужі об'єдналися, щоб зібрати кошти на лікування. Малесенький Максимчик після кількох курсів хімії здолав рак, а тепер і його мама також.