Вся правда про гру "Авіатор"


Aviator від всесвітньо відомого провайдера Spribe випустили в 2019 році, і слот відразу став одним з найпопулярніших. Автомат відрізняється простотою, надійністю та оригінальністю, оскільки кардинально відрізняється від традиційних автоматів з барабанами, символами та лініями виплат.

Особливості гри

Сюжет гри максимально простий – на екрані гравець спостерігає за польотом літака. Завдання - перевести в готівку виграш перш ніж літак покине межі ігрового екрану. Тривалість польоту може становити від кількох секунд до кількох хвилин. Чим довше літак літає, тим вищим є коефіцієнт, а значить і сума виграшу. Якщо гравець встигає натиснути кнопку “cash out”, його ставка множиться на вказаний коефіцієнт, якщо літак відлітає – ставка програє. Ознайомитись із сюжетом на практиці можна на сторінці https://young-aviators.com/.

Варто відзначити, що гра Авіатор - розрахована на багатьох користувачів. Гравці обирають її через інноваційний формат та механіку, простий та чесний ігровий процес, а також наявність свого Community. Тут є:

- внутрішньоігровий чат, в якому гравці можуть обговорювати стратегії, вітати один одного з виграшем, просто спілкуватися на різні теми;

- Live Bets - смуга зліва ігрового екрана, де можна стежити за активністю інших гравців, їх кількістю у конкретний момент, коефіцієнтами та виграшем;

- жива статистика - це таблиця лідерів із найбільшими виграшами;

- безкоштовні ставки;

- Rain Promo – коли у чаті з'являється випадкова кількість безкоштовних ставок, гравець може запросити їх, натиснувши кнопку «Заявити».

- турніри Aviarace – перелік турнірів, в яких можна отримати грошову винагороду або різні бонуси.

Найкраще ознайомитися з перерахованими додатковими функціями допоможе гра на порталі https://young-aviators.com/ru/1win-aviator/. Якщо вибирати перевірене онлайн-казино, гравцям обов'язково буде доступна гра у демонстраційному режимі. Це ідеальний варіант для новачків, які лише відкривають для себе гру Авіатор. Навіть якщо гравець вже має певний досвід гри в слоти, потрібно пам'ятати, що ця краш-гра повністю відрізняється від звичних гральних автоматів.

Aviator - відмінний варіант для тих, хто любить справжній азарт, ризик та веселе проведення часу. Тут не можна передбачити результат, він залежить від знань і умінь, різні стратегії допоможуть хіба що мінімізувати ризик грошових втрат. Тут більше про удачу та інтуїцію.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!