Як обрати справді смачну піцу в Івано-Франківську


Піца в Івано-Франківську майже така само популярна, як і українські страви. А все тому, що вона унікальна, смачна та зручна у вживанні, що робить її актуальною для людей будь-якого віку. А як правильно обрати піцу у ресторані Смакі-Макі та на що варто звернути увагу?

Які бувають види піци у Смакі-Макі

Піца знайома усім і кожному, адже ця класична італійська страва завоювала серця мільярдів людей на усій земній кулі. Навіть в Італії її готують по-різному – на тонкому або на пухкому тісті з додаванням великої кількості інгредієнтів. Так само до цього процесу підходять і піцайоло у Смакі-Макі, що створюють велику кількість піц на будь-який смак.

Для того, аби смак страви був ще кращим, ви можете обрати, яким буде бортик у піци – сирним, заправленим за допомогою сиру Філадельфія, або у вигляді хот-догу, з додаванням смачних сосисок.

Піци у ресторані Смакі-Макі бувають:

- Маленькі: варіанти, які мають 22 см у діаметрі. Така невеличка піца гарно підходить, аби втамувати почуття голоду одного або максимум двох людей;

- Середні: середня, що має 30 см у діаметрі. Трошки більша, підходить для невеликої компанії завдяки збільшеній кількості шматочків;

- Великі: діаметр таких велетнів – 40 см. Такі варіанти оптимально підходять для усієї сім’ї або для великої компанії, де для кожного знайдеться шматочок.

Окрім розмірів, під час вибору піци варто звернути увагу й безпосередньо на її начинки. Для цього у закладі представлені два основних варіанти, які підійдуть у залежності від ваших уподобань – веганські та м’ясні. 

Веганські підійдуть людям, які не вживають м’яса або ж сидять на дієті, але смачної піци дуже хочеться. До них входить безпосередньо класична Маргарита з томатами, Веганська, що складається з міксу українських овочів, а також кілька грибних варіантів. 

А от м’ясні та навіть суперм’ясні варіанти складаються з великої кількості начинок. Якщо вам до вподоби шинка – обирайте Гавайську або Грибну. Полюбляєте бекон – саме для вас створена Сирна піца з м’ясними шматочками. Представлені варіанти з різними видами салямі, ковбасками, курячою грудкою тощо. 

Доставка піци кур’єром в Івано-Франківську

У ресторані Смакі-Макі діє можливість замовлення піци онлайн будь-яким зручним способом – за телефоном або безпосередньо на сайті через власний кабінет. Присутня також безкоштовна доставка, яка швидко, усього за 29 хвилин, привезе свіжі, тільки-но приготовані страви у будь-яку точку міста Івано-Франківськ.

Піца доставляється у спеціальних коробках, які утримують потрібний рівень температури, а тому навіть зимою ви отримаєте страву гарячою та смачною. А якщо кур’єр запізниться – ресторан компенсує час очікування за допомогою бонусних балів, які можна буде використати як знижку на наступні страви.