Як орендувати авто з виїздом за кордон: що для цього потрібно


NarsCars, популярний в Україні сервіс з оренди автомобілів, не обмежує своїх клієнтів поїздками лише країною, а й дає можливість виїжджати за межі України до країн Європейського Союзу.

Фахівці сервісу розповіли, як здійснюється прокат автомобілів, що для цього потрібно та які діють тарифи на можливість виїхати за кордон на орендованому авто.

Як забронювати авто

Щоб орендувати авто з виїздом за кордон, клієнтам потрібно заздалегідь забронювати автомобіль на сайті сервісу, вказати дату початку та закінчення оренди, а також вибрати бажану локацію отримання та повернення автомобіля. Додатково до оренди автомобіля клієнти можуть вибрати послугу «прокат авто з виїздом за кордон» у кошику сайту, що дозволяє їм вільно подорожувати країнами Європейського Союзу.

Унікальна послуга не тільки дозволяє клієнтам вільно та безтурботно подорожувати Європою, але й пропонує додаткові переваги, такі як можливість додати додаткового водія, замовити дитяче крісло або тримач телефону з функцією бездротової зарядки, а також надати навігаційні системи та інші зручності на запит.

Сервіс стежить за безпекою на всіх етапах використання автомобіля: починаючи від регулярних техоглядів та обслуговування до забезпечення страховки та цілодобової техпідтримки.

Тариф та необхідні документи

Крім стандартного пакету документів, який включає паспорт, ІПН та посвідчення водія, для виїзду до країн ЄС необхідно оформити «зелену картку». Це міжнародне свідоцтво про страхування, яке бажано отримати за кілька днів до поїздки, щоб бути впевненим, що всі документи на руках та спокійно вирушити у подорож.

Ціна послуги починається від 100 доларів і залежить від кінцевого пункту подорожі до країн ЄС. Усі країни поділені на три зони. До першої зони потрапили наші найближчі сусіди – Польща, Словаччина, Угорщина, Румунія, Молдова. Прокат у ці країни коштуватиме 100 доларів.

Друга зона включає такі країни, як Австрія, Бельгія, Болгарія, Хорватія, Чехія, Данія, Франція, Словенія, Німеччина. Вартість послуги у цю зону складає 150 доларів.

У третю зону, вартість якої 200 $, входять Фінляндія, Іспанія, Швеція, Португалія, Нідерланди, Люксембург, Італія та Греція.

Докладніше дізнатися про всі сервіси NarsCars можна на офіційному сайті компанії.

На правах реклами

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!