Яким автомобілям віддають перевагу найбагатші люди світу


Спосіб життя мільярдерів завжди привертав увагу: публіку цікавлять не тільки статки найбагатших людей, а й доволі буденні речі, наприклад, на яких автомобілях вони їздять. Пропонуємо перелік автомобілів, яким віддають перевагу багатії з рейтингу Forbes

Бернар Арно

Чоловік, який очолює рейтинг мільярдерів, побудував свою імперію на прагненні людей до розкоші, проте сам притримується досить скромного способу життя. Як повідомляють новини від Meta.ua, французький «король розкошів» їздить не на преміальних автомобілях, а на доволі демократичному BMW 760Li ще 2015 року випуску. Консервативний Арно віддає перевагу німецькій надійності, солідності та якості.

Джефф Безос

Людина, яка неодноразово перебувала на верхівці списку Forbes, дотримується теорії «розумного споживання» та не кидає гроші на вітер. Заробивши свій перший мільярд у 90-х роках, Безос придбав собі скромний Honda Accord, і залишається вірним своєму вибору. Звісно, він періодично купує більш сучасні моделі: зараз, відповідно до даних порталу Carwow, йому належить Honda Accord 6-го покоління.

Немає опису.

Ілон Маск

Епатажний засновник SpaceX не відмовив собі у задоволенні придбати ексклюзивні авто: швидкісний McLaren F1 та Lotus Esprit з фільму про агента 007. Перший автомобіль він розбив, коли демонстрував другові його можливості, а суперкар Джеймса Бонда мріє перетворити на підводний човен. Для щоденного користування Ілон Маск обрав автомобілі марки Tesla: найчастіше його бачать за кермом Tesla Model S, а в Twitter, він зауважив, що також користується Tesla Model X.

Білл Гейтс

«Батько» Microsoft, який володіє четвертим капіталом у світі, завжди відчував прихильність до автомобілів Porsche: першу модель (Porsche 911), він придбав у 1979 році. За словами Гейтса, автомобіль, хоч і не новий, був «неймовірним». Чоловік ганяв на ньому по ночах, коли йому «треба було подумати». Зараз найпримітнішим екземпляром в автопарку Гейтса є Porsche 959. Мільярдер купив його зовсім новим, але через американські закони не мав змоги одразу привезти його до США: довелось чекати 10 років, поки автомобіль дістався до свого власника.

Марк Цукерберг

Зазвичай, засновник Facebook, який розташувався на п'ятому рядку таблиці мільярдерів, не любить хизуватись своїми статками. Проте він не встояв перед спокусою і придбав італійський спортивний суперкар Pagani Huayra з двома турбокомпресорами. На розкішному авто він виїжджає досить рідко, частіше за все кермує скромною Honda Jazz. В автопарку Цукерберг також зазначені Volkswagen Golf GTI та Honda Acura TSX.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!