Якою буде погода цього тижня на Прикарпатті


Синоптики прогнозують, що цього тижня на Прикарпатті буде тепло, але з дощами.

За повідомленням гідрометцентру, цього тижня на Прикарпатті очікується  хмарна з проясненнями погода і дощі, інформує Бліц-Інфо.

Зокрема в понеділок, 14 червня небо буде вкрите хмарами. Протягом усього дня продовжуватиме йти дощ. Після обіду він може посилитися. Температура повітря 14-16о тепла.

У вівторок, 15 червня також весь день буде хмарним. Дрібний дощ, який розпочнеться вдень, ще до приходу вечора закінчиться. Температура повітря вночі 13-14о, вдень 20-22о тепла.

В середу, 16 червня ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається до самого вечора. Вночі очікується 15-18о, вдень 22-24о.

Вранці в четвер, 17 червня небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Без опадів. Вночі очікується 15-19о, вдень 24-25о літнього тепла. 

На завершення робочого тижня, у п'ятницю 18 червня увесь день небо буде ясним, але ввечері, можливо, погода зміниться на хмарну. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора можливий дрібний дощ. Температура повітря вночі 15-20о, вдень спекотні 24-27о.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!