За вбивство співмешканки, івано-франківець найближчих сім років проведе за ґратами


Івано-Франківським міським судом винесено вирок у кримінальній справі 52-річного мешканця приміського села Угорники, який спричинив тяжкі тілесні ушкодження не сумісні із життям своїй співмешканці.

Про це кореспондентові "Бліц-Інфо" повідомили в прес-службі Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області.

Під час судового слідства, Івано-Франківським міським судом було встановлено, що на другий свят вечір 2013 року, обвинувачений разом зі своєю співмешканкою збирали металобрухт на звалищі поблизу села Підлужжя Тисменицького району Івано-Франківської області. Там вони зустріли своїх знайомих та почали розпивати із ними алкогольні напої.

Згодом обидві компанії розійшлись і підсудний разом зі своєю співмешканкою попрямувли додому. Під час їхнього прямування до свого житла, між ними раптово виникла словесна суперечка, під час якої, чоловік на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків, вирішив заподіяти їй тяжкі тілесні ушкодження.

Спочатку підсудний бив свою жертву по голові та ногах, а за деякий час помітив поруч дерев’яну палицю і «екзикуція» продовжилась із подвійною силою.

Згодом, поблизу місця бійки, підсудний івано-франківець зустрів своїх знайомих, та пояснивши їм, що його подруга дещо «хильнула зайвого» і не може далі йти сама, попросив їх допомогти йому доставити жінку додому.

Невдовзі після того, як чоловіки принесли жінку додому, та від нанесених ушкоджень померла.

Згідно висновку судмедексперта, у жінки було зламано 5 ребер, був зафіксований розрив легені, що спричинив внутрішню кровотечу. Також було зафіксовано травму на тім’яній частині голови та цілий ряд інших пошкоджень. Загалом лікарі нарахували щонайменше 20-26 завданих ударів.

У судовому засіданні підсудний визнав свою вину та попросив його суворо не карати.

Івано-Франківським міським судом, мешканця села Угорники засуджено за статтею 121 ч.2 Кримінального кодексу України. та призначено покарання у вигляді семи років позбавлення волі.