Декому бракує виховання: Франківських депутатів попросили оцінити поведінку колеги


В Івано-Франківську розпочалось чергове засідання сімнадцятої сесії Івано-Франківської міської ради.

Під час формування порядку денного депутат Віталій Марінов запропонував внести в порядок денний питання «Про звернення Івано-Франківської міської ради до Івано-Франківської обласної ради щодо надання згоди на будівництво спортивного комплексу на вільній земельній ділянці Івано-Франківської міської ради».

За його словами, потрібно будувати спортивний комплекс на території позаду стадіону Рух, а не на діючому стадіоні ДЮСШ, що на Шухевичів, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

«Вважаю, що спортивна арена в Івано-Франківську має бути. Але потрібно, щоб обговорити все без застосування фізичної сили. Я не буду голосувати», - наголосив міський голова Руслан Марцінків.

Відтак «ЗА» проголосували 13 депутатів, 10 – «проти» та «11» - утрималось. Питання не пройшло. На це Мерінова почав кричати, що не голосувала «Свобода» та перейшов на особисті образи.

На це міський голова зреагував доволі різко.

«Ви тут виступаєте за стадіон, а розкажіть, як ваш брат торгував наркотиками», - парирував Марцінків.

Зупинив перепалку у залі колишній міський голова Віктор Анушкевичус.

«Я вів сесії міськради 10 років, вони були непрості, але має бути порядок», - наголосив депутат.

Також слово надали депутату Івано-Франківської облради Сергію Адамовичу.

«Я довго вагався чи виступати мені, однак оскільки «туристи» з міської ради заважають працювати депутатам облради я мав виступити», - зазначив депутат.

За словами Адамовича, не можна робити безлад на сесії та ламати систему голосування. Мовляв, декому бракує виховання. Тож він просив просив провести навчання для "певних депутатів з основ політології" та надати оцінку діям депутата Мерінова.

«Мерінов і його старший брат Шевченко напевне вважають, що для власної популярності будь-які методи годяться», - акцентував Сергій Адамович.

Мерінов ж такі зауваження кілька разів намагався перекричати Адамовича з місця.

До теми: Зламане "ВІЧЕ" та спортсмени проти спорткомплексу: Гаряча сесія облради

Конфлікт через спорткомплекс на Шухевичів: Хто з відомих сусідів заліз за межу стадіону?