День театру у Франківську відсвяткують у родинному колі


У вівторок, 26 березня до Дня театру в Івано-Франківському драмтеатрі готують незвичну виставу на 5 дій "не СОН театральної ночі", що триватиме цілу ніч.

Про це сьогодні, 25 березня під час прес-конференції розповів режисер театру Ростислав Держипільський, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За його словами, дрес-код заходу - домашні халати.

"Ми вирішили зустріти День театру в родинному колі. Туди зможуть потрапити найближчі друзі, всього 100 чоловік", - розповідає режисер.

Розпочнеться все з Pre-party о 23 годині відкриттям лаунж-зони з оркестром та фуршетом. Після опівночі стартує театральний капусник у виконанні найкращих авторських сил.

"Актори як завжди люблять все робити у останній момент, тож на капусник всі чекають з нетерпінням. Для гостей будуть як і крісла, так і матраси", - анонсує Держипільський.

Вже о першій ночі на головну сцену запросять гостей Ростислав Деожипільський та Олексій Гнатковський. Глядачі зможуть спробувати себе у ролі акторів та зіграти сценки з відомих вистав. А через годину у підвалі театру розпочнеться Hamlet-перфоманс від Юрія Андруховича. Наступною локацією стане сцена-цех. Тут о 3 годині запалюватиме Якому Стецик та гурт "Пенсія". Водночас о 4 годині ранку для найвитриваліших буде "Дискотека пародій" на камерній сцені, а досвіта всі разом зустрінуть сонце.