Депутат, голова, бізнесмен і директор школи? В опришівецькій школі не стихає конфлікт


В мікрорайоні Опришівці тривають баталії через призначення нового директора школи №6. Зранку, 27 листопада батьки і школярі пікетували міськраду, а ввечері зібрались у клубі, запросивши до дискусії Василя Ревчука.

Щоправда, розмова не склалась. Новопризначений директор Василь Ревчук запевнив батьків, що мав розмову з педадогічним колективом та батьками ще до перемоги на конкурсі. Відтак, його призначення на посаду директора багато хто підтримує. пише Бліц-Інфо. 

"Я знаю цю школу, знаю колектив, бо працюю тут більше 20 років. І мене теж підтримують", - запевнив Ревчук.

Це викликало в залі шквал обурення. Мовляв, якщо такі є, то чому про це ніхто не готовий сказати публічно.

Окрім того, Ревчуку дорікнули, що він перебрав ледь не всі керівні посади в мікрорайоні, з якими й так не справляється.

"Ви наш депутат у міськраді, голова нашого мікрорайону, вчитель, бізнесмен. Можете хоч перед нами не відпиратись, ми ж це все знаємо. В добі 24 години, коли ви будете школою керувати?", - звернувся один із батьків до новопризначеного директора

Нагадаємо, причиною народного невдоволення стало призначення депутата міської ради Василя Ревчука директором школи. Батьки вважають це змовою, адже він набрав найменше з усіх претендетів. До того ж, він однопартієць заступника міського голови Олександра Левицького, який теж був у конкурсній комісії та проголосував за Ревчука.

Також батьки підтримують іншого кандидата - вчительку Лесю Гринів, що зараз виконує обов'язки директора. 

Детальніше: Батьки і школярі пікетували франківську мерію через нового директора школи №6