Дружині франківського футболіста потрібна допомога, аби поїхати на обстеження


У травні цього року дружина франківського футболіста Романа Бочкура Віра Бочкур закінчила лікування.

Наразі франківка готується до обстеження в Німеччині, однак для цього їй потрібно зібрати 3,500 тисячі євро. Для сім'ї це дуже велика сума.

"Мені прислали лист з датою обстеження, почуття не однозначні. Дуже радію і в той же час сильно хвилююсь. Довго жила надією. Вірю, що 30.09 буде хороший день для мене, це ж мій день Ангела, маленький знак. Ця клініка знаходиться в не великому містечку Грайфсвальд. Ще півтора місяці чекати, а я думками вже там. Рахунок теж виставили, для Німеччини він не великий, але нам буде не просто його зібрати. 3,500 тисячи євро. Я знаю, що багато хто щиро бажає нам добра і тримають за нас кулачки Дякую Вам друзі хто відгукнувся, за кожне добре слово і за вашу шалену підтримку", - пише Віра Бочкур.

Для тих, хто хоче допомогти, перерахувати кошти можна на картку Приватбанку: 4731219112976257 Бочкур В. І.

Нагадаємо, на початку лютого минулого року в малесенького сина гравця “Прикарпаття” Романа Бочкура лікарі діагностували гепатобластому печінки. Втім, як кажуть, біда не ходить одна. 18 травня стало відомо, що онкохворобу діагностували також і у дружини футболіста – Віри Бочкур. Всі небайдужі об'єдналися, щоб зібрати кошти на лікування. Малесенький Максимчик після кількох курсів хімії здолав рак, а тепер і його мама також.

До темиДружина футболіста "Прикарпаття" Віра Бочкур здолала рак