Франківець Роман Бойчук презентував садо-мазо кліп


Роман Бойчук з Івано-Франківська — талановитий та харизматичний тато проекту «Хата на тата» - представив дебютний кліп на пісню «Захер-Мазох».

Це улюблений письменник Романа, який є автором та виконавцем своїх пісень. Отже, він все ж таки це зробив — адже випуск кліпу був одним з «завдань для тата» від мами та телеканалу.

І хоча у пісні та видео є явний еротичний підтекст, але зовні -як підкреслив у розмові з TG Роман — все пристойно.

«Мушу зізнатися, що доволі комфортно себе почував на зйомках свого перешого кліпу. Я наче розчинився у самому знімальному процесі, — зізнається тато-співак Роман Бойчук. — Відчуття були такі, наче я все життя цим займався! Текст пісні, до речі, написаний мною ще у 2015 році, образ і сам кліп, хоч і епатажні, та в той же час межі пристойності не переступають: все доволі завуальовано, гармонійно і зі смаком",- каже Роман.

Зокрема, чоловік додає, що спершу було лячно.

"Хоча, мушу сказати, що коли я прийшов на сам знімальний майданчик і режисер Влад перед початком зйомки сказав мені, що є одна умова: слухати його і виконувати все, що він скаже, то мені на якусь мить тоді стало лячнувато, я ж наперед не знав сценарію кліпу… Та результат перевершив мої очікування! Хочу висловити щиру вдячність автору музики — Роману Вишневському за — ну просто бомбезну композицію; телеканалу СТБ і всій знімальній групі програми «Хата на тата». Кліп «Захер-Мазох» вдався на славу!",- зазначає франківець.

До теми: Сім'я з Івано-Франківська взяла участь у проекті "Хата на тата"​