Сім'я з Івано-Франківська взяла участь у проекті "Хата на тата"


У понеділок, 10 грудня проект Хата на тата побував в родині самозакоханого франківського творця - Романа Бойчука.

Цей тато вперто не помічав, що не цінував і витрачав свій час даремно - і тепер він отримає заслужене. Роман - дуже творча людина, яка впевнена, що народжена виключно для всесвітньої слави. Він вірить, що його творчість - головне, що повинне бути в житті його родини. Тато - пише еротичні вірші, твори і навіть сам співає свої тексти.

Дружина бачить в своєму чоловікові тільки "балабола". Тому, поки Рома займається творчістю, дружина працює на трьох посадах, займається всіма справами по дому і сама виховує діток. Ну а тато впевнений, що так склалося історично - є мама, ось вона нехай і працює. 

Рома навіть не звертає свою дорогоцінну увагу на власних дітей - і поки дочка вчиться на підлозі, тато не має часу облаштувати для неї нормальне робоче місце. Ну а син бере приклад з тата і категорично опирається робити уроки і відмовляється долати найменші труднощі в своєму житті. Дружина втомилася від байдужості чоловіка і хоче, щоб той став реалістом, який зможе взяти на себе відповідальність за своє життя і життя родини і почне піклуватися про неї і дітей.

Проект "Хата на тата" візьметься за перевиховання творчого Романа в люблячого чоловіка і турботливого батька. Рома повинен буде всього за один тиждень переробити всю роботу дружини, щоб нарешті зрозуміти, чому його кохана скаржиться. Який же буде цей тиждень для Романа і чи зможе він зробити висновки, проживши сім днів без своєї дружини? 

Переглянути випуск можна тут.