Гасимов очолить Державну екологічну інспекцію Карпатського округу


Начальника управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації Ріяфета Гасимова звільнили з посади.

Відповідне розпорядження 11 грудня, підписала перша заступниця голови ОДА Марія Савка, інформує Бліц-Інфо.

«Звільнити Гасимова Ріяфета Садиг огли з посади начальника управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації 11.12.2018 року у зв'язку з переведенням на рівнозначну посаду начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу згідно з пунктом 2 частини першої статті 41 Закону України "Про державну службу"», - йдеться у документі.

Як відомо, 31 травня 2017 року уряд України схвалив Концепцію реформування системи державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища. Відповідно до Концепції заплановано сформувати 10 міжрегіональних округів замість 27 існуючих територіальних органів Держекоінспекції. 

Відтак, 21 лютого цього року, Кабмін затвердив п'ять міжрегіональних територіальних органів Держекоінспекції. Серед них Державна екологічна інспекція Карпатського округу до складу якої входить Івано-Франківська та Чернівецька області.