Хто з потенційних президентів приїжджав на Франківщину найбільше


Сьогодні, 27 грудня в Івано-Франківську ОПОРА презентувала дослідження "Івано-Франківщина напередодні виборчої компанії".

У вересні-грудні спостерігачі громадської мережі зафіксували на Прикарпатті 12 візитів дев'ятьох потенційних кандидатів, 24 зустрічі з виборцями, 110 матеріалів із ознаками джинси у газетах та 25 випадків "чорного піару", інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Зокрема, за цей час область відвідали: Петро Порошенко, Юлія Тимошенко, Руслан Кошулинський, Дмитро Добродомов, Роман Безсмертний, Анатолій Гриценко, Валентин Наливайченко, Віктор Чумак та Андрій Садовий.

За словами координатора ОПОРИ Івана Маруняка, під час візитів в область потенційні кандидати проводили зустріч з виборцями.

"Віктор Чумак провів 6 зустрічей, Руслан Кошулинський - 5 зустрічей, Юлія Тимошенко та Петро Порошенко - 3, по дві зустрічі провели Дмитро Добродомов, Роман Безсмертний та Валентин Наливайченко. Андрій Садовий зустріч з виборцями провів лише один раз. Також по одній зустрічі мали нардепи області, потенційні кандидати на посаду президента Олександр Шевченко та Юрій Дерев'янко. Анатолій Гриценко не провів жодної зустрічі, однак виступив у ефірі кількох місцевих телеканалів",- зазначає Маруняк.