Калуського грибника, який загубився два дні тому, знайшли мертвим


Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

11 вересня о 16.10 від лісників до Осмолодського ПРВ поступило повідомлення про те, що група людей в лісовому масиві в урочищі Сплаї неподалік смт. Осмолода Рожнятівського р-ну розбила табір та щоденно здійснює вихід на збір грибів у лісовому масиві.

10 вересня о 09.00 пішов від місця таборування в ліс збирати гриби та не повернувся 55-річний житель м. Калуш, який близько 10 років здійснював виїзди для збору грибів на вказаній лісовій місцевості.

Для проведення пошуково- рятувальних робіт о 16.20 виїхали рятувальники Осмолодського ПРВ (5 чол. 1 од. тех.), якими обстежено лісову місцевість в урочищі Сплаї від місця таборування до кордону з Закарпатською областю. Станом на 23.15 год. 11 вересня зниклу особу не знайдено, пошуково-рятувальні роботи призупинено.

12 вересня о 05.50 для проведення пошуково-рятувальних робіт направлено рятувальників пошуково-рятувальних відділень АРЗ СП УДСНС в області з смт. Осмолода (5 чол., 1 од. тех.) та смт. Вигода (5 чол., 1 од. тех). О 15.15 год. в ОКЦ У ДСНС в області надійшла інформація від керівника пошукових робіт про те, що близько 12.00 год. рятувальники Вигодського пошуково-рятувального відділенння, спільно з товаришами заблукалого грибника, поблизу потічка Ситний в урочищі Сплаї виявили тіло загубленого чоловіка. Станом на 00.40 13 вересня рятувальники Осмолодського ПРВ надали допомогу працівникам поліції та знесли тіло загиблого до смт. Осмолода.