На Дністрі затримали браконьєра


13 вересня 2019 року Івано-Франківський рибоохоронний патруль під час проведення рибоохоронного рейду на р. Дністер викрив грубе порушення правил рибальства. Інцидент стався поблизу с. Довге Тисменицького району.

Близько 6 години ранку рибпатрульні затримали місцевого мешканця, який здійснював вилов риби забороненим знаряддям - сіткою (40 метрів). В улові порушника були дві невеличкі рибини: одна щука та один окунь загальною вагою 220 г. Збитки, завдані рибним запасам, становлять 357 грн., інформує рибпатруль.

За фактом браконьєрства на особу складено адмінпротокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства). Заборонене сітне знаряддя лову та незаконно добуту рибу вилучено. Матеріали справи передано до суду для притягнення порушника правил рибальства до відповідальності - накладення штрафу від 340 до 680 грн.

Для оперативного реагування на випадки порушення правил рибальства в Івано-Франківському рибоохоронному патрулі працює цілодобова телефонна «гаряча лінія»: (097) 392-72-80. Запрошуємо громадян до співпраці для збереження рибних запасів Прикарпаття.