На Франківщині поліція розшукала водія, який насмерть збив підлітка і втік


На Надвірнянщині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій загинув неповнолітній пішохід.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 28 квітня близько 2 години 20 хвилин в селі Тисменичани, що у Надвірнянському районі. Про це повідомляє Сектор комунікації управління Нацполіції в області. 

Попередньо встановлено, що невстановлений водій автомобіля "Фольксфаген Пасат" на іноземній реєстрації вчинив наїзд на пішохода 2003 року народження. Останній переходив проїзну частину дороги з права на ліво в напрямку руху автомобіля.

Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкодження загинув на місці події. Водій автомобіля з місця події втік. В ході проведення першочергових заходів поліцейські встановили особу водія. Ним виявився мешканець району 1995 року народження. На цей час вирішується питання про затримання його за ст. 208 КПК України.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом) КК України.

Поліція Прикарпаття звертається до кожного водія: вчасно надана допомога може врятувати потерпілу людину, адже на вас лежить відповідальність за життя іншої людини.