На Прикарпатті дві автівки наїхали на пішохода: Поліція просить впізнати чоловіка


Пішохід у темну пору доби рухався по смузі руху для транспорту. Його не помітив водій легковика і збив, а від удару чоловіка відкинуло під іншу автівку.

6 травня о 21:43 на лінію "102" поступило повідомлення про ДТП з потерпілими у Тисменицькому районі. Поліцейські, які прибули на місце аварії, встановили, що 31-річний водій "Фіат" між населеними пунктами с. Черніїв і с. Березівка здійснив наїзд на пішохода, який йшов дорогою. Потерпілого викинуло на смугу зустрічного руху, де на нього наїхав 66-річний водій автомобіля LDV. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в області.

Потерпілого у тяжкому стані доставлено до лікарні. Поліцейські встановлюють особу потерпілого.

Правоохоронці відкрили провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, - карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого) ККУ. Тривають слідчі дії.