На Рожнятівщині чоловіка вбило струмом


У четвер, 27 червня після обіду Івано-Франківщину накрила гроза з сильним вітром. Як наслідок, повалено десятки дерев, пошкоджено дахи та паркани.

Подекуди, внаслідок буревію та негоди пообривало лінії електропередач. Як наслідок, у селі Креховичі Брошнів-Осадської ОТГ 31-річного чоловіка який перебував на вулиці вбило струмом від обірваних проводів.

"Будьте обережні! Не наближайтесь до обірваних чи провислих ліній електропередач!", - закликають на сторінці "Бойківський Округ".

Як повідомили Блііц-Інфо у пресслужбі Нацполіції в області, біля помешкання чоловіка через негоду обірвало дріт між стовпами, тож він вирішив самотужки підійти до нього.

"Води було на дорозі багато. Експерти з`ясовують чи чоловік підняв, чи струм так спрацював. Загиблий - 31-річний чоловік, одружений, має неповнолітніх дітей. Сам — пожежник", - коментують у пресслужбі.

Як повідомляла редакція Бліц-Інфо, пориви вітру викорчовували дерева, спричиняючи обриви та аварії на лініях електропередач. Найбільше постраждали населені пункти Богородчанського та Тисменицького районів. Зачепила стихія і Надвірнянський, Рожнятівський, Долинський та Коломийський райони. Поодинокі вимкнення зафіксовані на території всієї області. Загалом, 42 населені пункти вимкнені повністю, 59 - частково.

До темиБуревій наробив біди у чотирьох районах Прикарпаття

На Богородчанщині буря виривала дерева та валила паркани

У Богородчанах вдруге за день пройшов буревій. У селищі вимкнули воду та світло