На відкритті "Карпатського простору" виступить легендарний джазовий оркестр


Урочисте відкриття IV Міжнародного мистецького фестивалю "Карпатський простір" розпочнеться виступом легендарного українського колективу і одного з кращих джазових оркестрів світу – Державного академічного оркестру «РадіоБенд Олександра Фокіна».

«РадіоБенд Олександра Фокіна» – колектив солістів-інструменталістів, заснований у 1999 році, з воістину неймовірним багажем професійно оформлених ідей та досягнень.

Музична програма «DJazz Сontinuation», яку презентує колектив на головному майданчику фестивалю , створена у рамках унікальної концепції танцювального джазу “Ди-джей+Джаз”, орієнтована переважно на молодіжну аудиторію і являє собою потужне танцювальне, супер-сучасно аранжоване в стилістиці XXI століття втілення кращих супер-хітів світового джазу.

Читайте також: Свято ковалів та живі скульптури: Що цікавого цього тижня у Франківську?

Для створення музичної палітри програми використане органічне поєднання кращих зразків звучання різноманітних акустичних інструментів і останніх досягнень синтезаторного звуку: електронних «лупів», унікальних електронних тембрів та DJ-сесій. Програма охоплює сегмент всіх супер-хітів світового джазу, добре знайомих «на слух» навіть тієї частини публіки, яка які раніше не виявляла активного інтересу до цього виду мистецтва. Формат концерту: півтори години музики non-stop, інструментальні п'єси та вокальні композиції без пауз перетікають з однієї в іншу, одні солісти змінюють інших, інструменталісти чергуються з вокалістами. І все це відбувається при потужному звуковому супроводі та яскравої феєрії світлових і візуальних ефектів

Концерт пройде на головній сцені “Карпатського простору” 3 травня о 19:00 - музичній локації Multi-genre music SPACE, яка розташована на площі Івана Франка.