Нардеп від "Слуги народу" дуже цинічно прокоментував смерть Михайла Мулика


25 січня в Івано-Франківську на сотому році життя відійшов у вічність голова крайового братства дивізійників «Галичина» Михайло Мулик.

Франківці відразу почали викладати в мережу свої співчуття з приводу втрати і спогади про пана Михайла

"Разом з ним пішла ціла епоха української історії. Він завжди вмів розрадити й навчити", - пригадує очільник Івано-Франківська Руслан Марцінків. 

Водночас народний депутат від «Слуги народу» Максим Бужанський, у своєму твіттер-блозі дуже цинічно прокоментував смерть і прощання з Михайлом Муликом.   

"Ровно в тот же день, когда Президент Украины выступает перед выжившими узниками Освенцима в Польше, мэр Ивано-Франковска провожает в последний путь почетного гражданина города, ветерана дивизии СС "Галичина". Не, друзья, так не получится. Или узники концлагерей, или заслуженные эсэсовцы, одно из двух, вместе никак. Пора определяться", - написав Бужанський.

Нагадаємо, Михайло Мулик був почесним громадянином Івано-Франківська. Прощання з Михайлом Муликом відбудеться:

  • Панахида - в понеділок, 27 січня, о 19:00
  • Похорон - у вівторок, 28 січня, об 11:00 у  "Будинку смутку" на Ребета.

Як відомо, Максим Бужанський - особистість досить скандальна, фігурант кримінальних справ. Новообраний народний депутат від партії «Слуга народу» відомий своєю антипатією до Революції гідності. Блогер підтримував «Партію регіонів». Віктор Янукович для нього, хоч і не найвдаліший, але легітимний президент. Останній скандал пов'язаний із образом журналістки, яку він назвав «тупою вівцею». Окрім того нардеп ображав і власних виборців після відвідин свого виборчого округу, назвавши їх «інфантилами та дов****бами».

В українських ЗМІ Максима Бужанського описують як проросійського блогера й підкреслюють, що його риторика має «майже повний набір типового проросійського блогера / політика».Також Бужанський заявляв, що «єдиний результат Майдану — легалізація нацизму».

Читайте нас у FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!