Недобудований маєток і охорона: Як живе прикарпатський нардеп Тимофійчук


Журналісти програми «Деталі дня» поїхали на округ до фермера-нардепа Володимира Тимофійчука.

Вони навідались у село Попельники, що на Івано-Франківщині. Тут родина Тимофійчука має два будинки, щоправда, один з них розкішним назвати складно.

В садибі з білої цегли живе сестра «слуги народу». Вдома журналісти її не застали.

Житло, яке знаходиться неподалік від сестринського вже нагадує маєток. Будівництво поки ще не завершено. В майбутньому він прикрасить собою сільські краєвиди.

Поки журналісти проводили зйомки депутатської нерухомості у двір заїхали невідомі охоронці. Змістовної розмови не вийшло. Один із представників сек’юриті обрав тактику  словесного нападу. Більше у сюжеті ZIK.

Нагадаємо, нещодавно Володимир Тимофійчук, обраний від партії "Слуга народу" обмовився у розмові з журналістами Радіо Свободи, чим викликав насмішки користувачів соцмереж.

Депутат розповів, що до обрання у парламент займався фермерством у Снятинському, Тлумацькому та КоломОйському районі. Зрозумівши помилку, Тимофійчук виправився та втік від журналістки до парламентської зали. Втім, перед тим ще встиг доволі "лаконічно" повідомити, як приєднався до команди Зеленського та став народним депутатом. 

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!