П'ять тисяч або пост в мережі: Франківський готель заявив про шантаж від блогера


У вівторок, 3 вересня в готелі "Станіславів" Івано-Франківська трапилася неприємна ситуація. Один із гостей заявив про хробаків в унітазі та погрожував зіпсувати закладу репутацію, якщо йому не заплатять "компенсацію".

Про історію редакції Бліц-Інфо розповіло керівництво готелю "Станіславів" з проханням висвітлити дану ситуацію.

"До нашого готелю поселився Віктор Ушаков, попередньо провівши бронювання на сайті Booking.com.  Після поселення минуло кілька хвилин і він із скандалом повідомив рецепцію, скаржившись на те, що в унітазі знайшов хробаків. Цей чоловік почав нам погрожувати тим, що він відомий блогер та все уже зняв на відео і ми неминуче пожаліємо через те, що «розвели хробаків», але на відео добре видно, що ванною кімнатою п. Віктор вже вдало скористався раніше, бо в унітазі вода жовтуватого кольору і навіть папір, який ми завжди акуратно складаємо у всіх номерах вже десять років, висить обірваним.  Дані факти правдоподібно свідчать про те, що хробаки-жучки невідомого походження (наголошуємо, що дані комашки не земноводні, а тому ні з води ні до води не виходять і не входять) були доставлені туди саме гостем із Запоріжжя",- розповідають представники готелю.

Спершу гість вимагав компенсації та переселення його в комфортабельніший номер, а опісля – взагалі відмовився від перебування в готелі. Відтак, при виселені блогер отримав назад свої гроші, проте виходячи гість передав адміністратору рецепції наступне: "Якщо керівництво готелю дорожить своєю репутацією, нехай зі мною зв’яжуться".

Працівники готелю вийшли на зв'язок, щоб захистити свою репутацію, але в телефонній розмові, замість взаємопорозуміння отримали пропозицію про нерозповсюдження цієї історії, натомість заплативши йому 5 тисяч гривень і ще як бонус - хороший відгук .

Представники готелю записали телефонну розмову та звернулись до правоохоронних органів щодо факту вимагання грошей.