Перша ліга. "Інгулець" мінімально обіграв "Прикарпаття"


З перших хвилин матчу в Івано-Франківську "Інгулець" хотів перервати неприємну традицію, згідно з якою тільки програвав цьому супернику в двох попередніх поєдинках.

І підопічним Лавриненка вдалося увінчати стартовий тиск голом. Віталій Павлов поборовся на другому поверсі і скинув в центр воротарського, звідки Олександр Мішуренко пробив без опору прямо в сітку - 0:1. В гольовому епізоді автор результативної передачі отримав пошкодження, проте зміг продовжити зустріч, пише UA-Футбол.

Незабаром той же Павлов порушив правила у своєму штрафному майданчику, хоча епізод був спірним, Роман Барчук явно хотів впасти. Справедливість сумнівів з приводу призначення пенальті підтвердило його виконання, з ударом Ярослава Конкольняка Богдан Шуст впорався, а його захисники накрили добивання у виконанні суперників.

До закінчення поєдинку гра проходила в спробах господарів зрівняти рахунок і в методичній протидії цьому з боку більш класного складу "Інгульця". Команда Лавриненка так і не дозволила опонентам забити, а отже перервала серію невдач і здобула три очки.

У наступному турі петрівці приймають вдома "Миколаїв", а "Прикарпаття" вирушить в гості до "Балкан".

Чемпіонат України. Перша ліга. 9 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Інгулець» (Петрове) - 0:1 (0:1)
Гол: Мішуренко (20).
На 23-й хвилині Конкольняк ("Прикарпаття") не реалізував 11-метровий (воротар).

Прикарпаття: Вульчин, Бойко (Яневич, 25), Бочкур, Ковальчук, Радульський, Боришкевич (Семотюк, 71), Януш (Шпирка, 59), Кузьмин (Хома, 81), Конкольняк, Худобяк (Дербах, 21), Барчук.
Інгулець: Шуст, Балан (Синьогуб, 65), Ковальов, Павлов, Фатєєв, Лупашко, Клименко (Кучеренко, 87), Козак (Щедрий, 69), Коваленко, Мішуренко (Коробка, 83), Акименко (Запорожець, 60).

14 вересня. 17:00. Івано-Франківськ, стадіон "Рух". 4250 глядачів. +19 С.
Арбітр: І.Сташук (Чернігів). Асистенти арбітра: Р.Якимик, Ю.Суряк (обидва - Львів).
4-й арбітр: І.Салаш (Калуш). Спостерігач арбітражу: Ю.Ісаєв (Запоріжжя).