Поліція розкрила подвійне вбивство на Коломийщині


У середу 20 лютого о 10:45 мешканка села Семаківці Коломийського району виявила мертвими свого сусіда та його співмешканку.

У помешканні поліцейські знайшли тіло жінки, у якої побите обличчя та колото - різана рана на шиї. Численні колото-різані рани в області шиї виявили й у 56-річного чоловіка, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Раніше у поліції були три версії вбивства: на ґрунті неприязних відносин, хуліганські дії, або ж в мотиві помсти.  

Над розкриттям цього злочину працювали оперативники та слідчі Коломийського відділу поліції, Головного управління Нацполіції в області, криміналісти, кінологи. Відпрацьовувалися кілька версій вбивства. Опитавши чималу кількість сусідів та знайомих загиблих - ймовірних свідків вбивства, в поле зору поліцейських потрапив місцевий житель.

В ході досудового розслідування з’ясувалося, що 42-річний підозрюваний часто розпивав з потерпілими алкогольні напої. Так і було й у той день. Добряче хильнувши оковитої, господар заснув, тим часом гість почав залицятися до його співмешканки. Прокинувшись, це побачив її співжитель і між нетверезими чоловіками спалахнув конфлікт, а згодом й бійка.

Як наразі встановлено, у запалі підозрюваний схопив до рук викрутку і заподіяв супернику декілька ударів в шию, які виявилися смертельними. На захист співжителя втрутилася жінка. Однак залицяльник не пожалів і її – вдарив жінку ножем в шию, від чого вона померла на місці злочину.

Слідчим управлінням прикарпатської поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Затриманому оголошено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу – тримання під вартою. За вбивство двох односельців йому загрожує до 15 років позбавлення волі.