Прикарпатські матусі розповіли, що входить у бебі-бокси та чим вони корисні


Пелюшки, підгузки, матрац та ковдра. З вересня новоспечені матусі, окрім виплати при народжені дитини, отримують ще й пакунки маляти.

У Коломиї видають їх під час виписки з пологового кожній матусі з 19 грудня. Ті, хто народив раніше, отримали бебі-бокси у департаменті соцполітики. Чи задоволені новоспечені матусі вмістом пакунків - цікавилося НТК.

Молода матуся Христина оглядає, що підготувала для її новонародженого синочка у пакунку маляти. Жінка стала мамою стала вдруге. Бебі-бокс з необхідними речами для дитини став для неї сюрпризом. Звіривши вміст пакунку зі списком, коломиянка каже, що бебі-бокси  - річ необхідна та доречніше було б видавати їх ще до народження маляти, а не під час виписки з пологового, адже там є усе, що потрібно в перші дні для немовляти.

"Бебі-бокси доречні, адже багато-хто не має можливості в перший час щось придбати",- каже Христина.

Породілля Сніжана стала мамою удруге, у неї народилась донечка. Про такі малюнки для малят жінка вже чула. Каже, там зібрані речі першої необхідності для новонароджених. Це хороша підтримка молодим батькам.

Окрім необхідних для малечі підгузків та пелюшок у пакунках маляти є ще шапочки, вбрання, а ще іграшки, ковдра, матрац та різноманітні засоби гігієни. Вартість пакунка - майже 400 тисяч гривень. 

До теми: Франківська матуся показала, як виглядає бебі-бокс від мерії

Що робити, якщо у пологовому не видали пакунок малюка

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!