Снігопади паралізували рух на дорогах Прикарпаття


Україну й далі засипає снігом. Найбільше негода вирує на Прикарпатті.

Через заметілі на тамтешніх дорогах утворилися затори, а чимало водіїв опинилися в сніговій пастці. Детальніше про ситуацію в сюжеті "Подробиць".

Рясні снігопади паралізували рух на більшості доріг Прикарпаття, зробивши їх непроїзними. Вантажівки застрягають у заметах просто посеред автошляхів. На трасі до міста Городенки водіям довелося свої ваговози майже викопувати. Через ожеледицю утворилися затори і на дорозі державного значення  "Івано-Франківськ - Львів". Рятувальники витягають зі снігу автівки швидкої допомоги, легковики, рейсовий транспорт.

"В автобусі перебувало 9 людей, з яких 3 дітей. Забрали цих людей перевезли до населеного пункту в безпечне місце. В Калуському районі автобус туристичний в автобусі перебувало 45 осіб. Теж надали допомогу по буксируванню", - розповідає Світлана Бабушкіна, прес-секретар управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Ще один автобус, в якому їхали сорок пасажирів, рятувальники витягли в селі Павлівка. Загалом, за добу - понад два десятки викликів. Спровокувала негода і чимало ДТП. У селищі Делятин вантажівка вилетіла з дороги і впала у провалля. Дорожній колапс і в обласному центрі. Попри те, що комунальні служби вже кілька днів працюють в посиленому режимі.

"Ви знаєте, щось зовсім не прибирають, не чистять і важко йти, важко рухатися. Під ногами велика кількість снігу, і це затруднює рух. Я бачу, що зовсім не почищено", - говорить Олена, житель міста Івано-Франківськ.

Детальніше:

Нагадаємо, раніше Бліц-Інфо писав, що прикарпатських водіїв просять не виїжджати на дороги області без особливої потреби.

До теми: В понеділок Прикарпаття знову завалить снігом

На Прикарпатті автомобілі один за одним потрапляють у снігову пастку