У ДТП на Прикарпатті постраждали четверо людей, однорічна дитина - у реанімації


У понеділок, 24 грудня о 08:30 між с. Тисменичани Надвірнянського району та с. Березівка Тисменицького району сталась дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

54-річний водій автомобіля "Фольцваген Гольф", житель с. Добротів, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем "Фольцваген транспортер Т4" під керуванням 30-річного жителя с. Липівка.

Внаслідок ДТП однорічна пасажирка автомобіля "Фольцваген Гольф" була доставлена в ОДКЛ м. Івано-Франківськ з тілесними ушкодженнями у вигляді забою головного мозку, забій м'яких тканин голови та госпіталізована в реанімаційне відділення.

23-річний пасажир автомобіля "Фольцваген Гольф" доставлений в Надвірнянську ЦРЛ з тілесними ушкодженнями у вигляді перелому Л-1 хребця, госпіталізований в травматологічне відділення.

49-річна пасажирка "Фольцваген Гольф" отримала т/у у вигляді ЗЧМТ, забій поперекового відділу хребта, доставлена в Івано-Франківську ОКЛ. 26-річна пасажирка отримала т/у у вигляді забій правого кульового суглобу, закрита травма живота доставлена в Івано-Франківську МКЛ № 1.

Всі травмовані жителі із смт. Делятин.