У франківських маршрутках подорожчав проїзд


З 1 квітня у громадському транспорті Івано-Франківська підняли вартість проїзду.

Відтепер іванофранківці змушені платити з 6 до 20 години 5 гривень, а з 20 до 23 години – 6 гривень. Раніше таке рішення підтримали на засіданні виконавчого комітету, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

При цьому перевезення пільгових категорій громадян, які мають право безоплатного проїзду, з 10 до 16 години здійснюватиметься без обмежень. А до 10 години та після 16-ої  будуть 3 пільгових місця в кожному транспортному засобі.

До слова, пенсіонери їздитимуть безкоштовно тільки при наявності «картки іванофранківця» та пенсійного посвідчення. Оскільки ще не всім пенсіонерам встигли рознести картки, перевізники погодилися перевозити їх після 15 квітня.

Пільговий проїзд учнів у міському пасажирському транспорті загального користування діятиме за наявності учнівського квитка:

- щоденно з 7:00 до 19:00 год., за винятком вихідних, святкових днів і канікул;

- щоденно з 7:00 до 21:00 год. для учнів Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1, Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6, Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 11, Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 22, за винятком вихідних, святкових днів і канікул;

- у суботу з 7:00 до 21:00 год. для учнів Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1, Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 11 та Української гімназії № 1.

Читайте Бліц-Інфо в Telegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!