У надвірнянській маршрутці подружжя побило знайомого


Надвірнянський районний суд визнав винними подружжя, яке розбило обличчя та зламало ніс знайомому.

Як зазначається у матеріалах справи, у травні 2014 року у маршрутному автобусі сполучення «Надвірна - Гвізд» в ході конфлікту чоловік з дружиною побили знайомого. Чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої травми спинки носа, у вигляді порушення цілості спинки носа, без порушення функції носового дихання, садна лобової ділянки, синців лівого плеча, синця ділянки лівого плечового суглобу, інформує Бліц-Інфо.

У судовому засіданні ані чоловік, ані дружина своєї вини не визнали. Водночас потерпілий пояснив, що проживає неподалік від обвинувачених. Того дня, близько 16:00 він зайшов в автобус «Надвірна- Гвізд» і сів на третє місце. Десь приблизно за 5-10 хв. в автобус зайшли обвинувачені зі своєю матір'ю. Мати побачивши його в автобусі, почала нецензурно його обзивати. Він на її слова почав відповідати, а вона відразу почала його бити. Потім до неї приєдналася чоловік з жінкою та почали наносити удари з усіх боків. В результаті розбили обличчя та зламали йому ніс.

У підсумку суд визнав подружжя винними та призначив покарання у вигляді штрафу в розмірі ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1700 гривень кожному. Водночас із закінченням строків давності суд звільнив їх від покарання. Окрім того, з них стягнули 779 грн.70 коп. матеріальної шкоди, а також п'ять тисяч гривень спричинених моральних відшкодувань.