В Івано-Франківську триває семінар з Айкідо Йосінкан


Вже другий день фіваноранківці мають змогу доторкнутись до східного мистецтва самозахисту - у місті триває семінар з Айкідо Йосінкан.

Захід носить навчальний характер і проходить під наставництвом сенсея Олександра Олеговича Козловського (5 дан Айкідо Йосінкан, м. Львів) та сенсея Ольги Володимирівни Козловської (4 дан Айкідо Йосінкан, м. Львів).

Впродовж двох днів заплановано навчальний інтенсив на якому кожен охочий незалежно від віку, статі, фізичної підготовки зможе ознайомитись з базовими техніками Айкідо Йосінкан, базовим переміщенням (кіхон доса) в айкідо, страхівкам при падінні (укемі ваза) та базових технік (кіхон ваза).

Тренування відбуваються у Муніципальному Центрі дозвілля за адресою вул. Набережна ім. В. Стефаника, 42.

Розклад тренувань на неділю, 29 вересня:

11:00 - 12:15 – діти
12:30 – 13:45 – діти
16:00 – 17:30 – підлітки і дорослі
17:30 – 19:00 – підлітки і дорослі

Для запису на навчальний семінар звертайтесь за телефоном 097 914 25 71.

До слова, разом з дітьми працюватиме володар 4-го Дану Айкідо Йошінкан, Президент Академії традиційних самурайських бойових мистецтв Айкібуджюцу сенсей Ольга Володимирівна Козловська, тоді як тренування у підлітків та дорослих вестиме володар 5-го Дану Айкідо Йошінкан, Головний викладач Академії Айкібуджюцу, сенсей Олександр Олегович Козловський.

Довідково: Айкідо – це цілісна система технік та прийомів, які дозволяють використовувати силу та енергію направлену проти вас для вашого ж захисту, та нейтралізації нападника. Айкідо – це позитивна енергія. Саме тому в Айкідо немає поєдинків та змагань. Айкідо направлене на захист, а не на напад. Мета технік Айкідо - не нанесення травм, а нейтралізація і повний контроль над нападником. Розпочати свій шлях в Айкідо Ви можете у будь-який час. Дружня атмосфера під час тренувань допомагає швидко адаптуватися у колективі.