Юний прикарпатець просить допомогти йому зібрати 53 тисячі євро, щоб жити


У 14-річного Івана Михайліва із села Глибівка Богородчанського району стався рецидив Гістіоцитозу з клітини Лангерса.

Після операції проведеної в Києві та хіміотерапії в Івано-Франківську, Іванкові вдалося знайти клініку в Італії в якій можуть врятувати його життя. При першій можливості мама з Іванком виїхали до Риму. На той час було зібрано 11000€ небайдужими людьми. Але цього виявилось мало навіть для початку обстеження, тому батькам прийшлось дозичати кошти для того щоб їх прийняла клініка Gemelli. В неділю вони прилетіли до Риму, дуже важко але їм все ж таки вдалося вмовити лікарів щоб вони їх прийняли.

"Дякую небайдужим людям які допомогли мені вилетіти в Італію. Дякую людям, які за мене молилися і разом переживали за мене. Щиро вам дякую, прошу вас надалі мене підтримувати і допомагати, як духовно так і фінансово. Дальше мене чекає дороговартісне лікування прошу вас допомогти мені. Щиро Дякую вам!!! Я Так Хочу Бути Здоровим", - написав на своїй сторінці у соцмережі Іванко.

На даний час мама внесла 12000€ за перебування в клініці та обстеження. Але це тільки початок, який в подальшому може закінчитися операційним втручанням. Нажаль перебування в клініці коштує дуже дорого. Клініка виставила рахунок у розмірі 65 000 тисяч євро. На лікування хлопця наразі не вистачає мінімум 53 тисячі євро.

"З мамою спілкуюсь кожного дня, мама дуже хвилюється, що їм не вистачає коштів на лікування. Після результатів обстеження Іванкові скажуть ціну його життя. Яку ми будемо просити зібрати. Прошу зараз вашої молитви, та небудьмо байдужими до чужого горя. Нехай Господь Бог віддячить вам всім столицею, і щоб ви ніколи не слідили тих грошей", - написала подруга сім'ї Інна Брюховецька.

Реквізити для допомоги:

Приватних банк 4149 4978 7083 6964 Михайлів Олександра.

моб. батька 097 305 9349 Михайлів Григорій.