Зеленський викликав Порошенка на дебати на "Олімпійському" навіть не домовившись про стадіон


Кандидат у президенти Володимир Зеленський покликав чинного президента Петра Порошенка на дебати на "Олімпійському", які мають бути відкритими для людей та усіх журналістів.

Про це сказав лідер президентської гонки Володимир Зеленський у відеозверненні до чинного президента, пише 24 канал.

"Звертаюсь до Петра Порошенка, ви кличете мене на дебати, мріяли, що я втечу, відморожуся, заховаюсь – ні, я це не ви у 2014 році. Я приймаю виклик", – сказав Зеленський.

Проте, кандидат у президенти озвучив Порошенку свої умови для проведення дебатів. 

Чекаю на вас тут, на НСК "Олімпійський", дебати відбудуться перед народом України. Усі канали мають право транслювати дебати наживо, усі журналісти мають право бути присутні,– додав він.

Окрім того, Зеленський заявив, що кандидати у президенти повинні обов'язково пройти медичну експертизу і довести що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів, адже Україні потрібен здоровий глава держави.

Кандидат також закликав Порошенка з поваги до принаймні третини громадян сказати, що він "йде на дебати не з бидлом, не з маріонеткою Кремля чи Коломойського, не з клоуном, не з ватніком, а з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським".

"Даю вам 24 години, думайТЕ", – підсумував шоумен.

Втім за деякий час на офіційній сторіці НСК "Олімпійський" з'явилося повідомлення, що Володимир Зеленський не подавав їм заявку на проведення такого заходу.

"До уваги ЗМІ та громадськості! До державного підприємства НСК «Олімпійський» не надходило жодних офіційних заявок, чи проектів угод на проведення дебатів між кандидатами в Президенти України.

Пропозиція одного з кандидатів в президенти провести такі дебати на стадіоні НСК «Олімпійський» в Києві - є його власною ініціативою. Вона не обговорювалася з керівництвом держпідприємства та не узгоджувалася з графіком проведення заходів на стадіоні. В разі надходження відповідних пропозицій адміністрація НСК «Олімпійський» буде розглядати їх в робочому порядку.

Принагідно заявляємо, що НСК «Олімпійський» є аполітичним державним підприємством та не бере жодної участі у виборчій кампанії жодного з кандидатів у Президенти України", - йдеться у повідомленні.