Аlyona Аlyona, Скай та Віктор Павлік: Прикарпатців кличуть на фестиваль до Коломиї


22-23 серпня у Коломиї відбудеться масштабний фестиваль авто-, мото-, авіатехніки "МСЛ Drive for Life Fest".

Drive for Life fest єдиний в Україні та Європі фестиваль такого напрямку. Унікальності фестивалю додає те, що в його рамках поєднані автомобільний, мотоциклетний спорт, мала авіація, парашутний спорт, повітряні кулі та концертна програма. Крім того, в рамках фестивалю проходять унікальні для України спортивні змагання «ГОНКИ на ВИЖИВАННЯ» - цього року проходитиме Відкритий чемпіонат України з даного виду спорту, пише Бліц-Інфо.

Організатори у мережі зазначають, що гостею цьогорічного фестивалю буде володарка престижної премії Anchor, реперка Аlyona Аlyona.

"Вона підірвала світову реп-спільноту! Після перших синглів, її ім'я заполонило топ-чарти світових радіостанцій! Медіагіганти, такі як The New York Times порівняли з легендарною Azealia Banks. Про "фіти" з нею просто мріють. Королева українського репу, володарка престижної премії Anchor, світова українська сенсація, пісня якої наспівують по цілому світу! Бенґ-бенґ! alyona alyona на Drive for Life fest 2020 Буде спекотно не на жарт!",- зазначають у події.

Крім того, на захід завітають «PATSYKI Z FRANEKA», "One light inside", Хас, Віктор Павлік та "Скай". Квитки можна придбати тут.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!