Анатолій Ульянов та Андрій Андрейчук - новачки «Прикарпаття»


1 березня "Прикарпаття" дозаявило ще двох нових гравців - 22-річного захисника Анатолій Ульянова і 18-річного нападника Андрія Андрейчука.

Угода з Ульяновим розрахована до кінця цього сезону, а з Андрейчуком підписано трирічний контракт. Натомість за обопільною згодою сторін припинено співпрацю з 20-річним форвардом Олегом Павлюком, який отримав статус "вільного агента", інформує пресслужба клубу.

Анатолій Ульянов (26.07.1998) народився в Тернополі. На юнацькому рівні захищав кольори місцевої ДЮСШ, "BRW-BIK" з Володимира-Волинського та донецького "Металурга". Після розформування донецького клубу з 2015-го року став гравцем кам'янської "Сталі", у складі якої пройшов шлях від юніорського колективу U-19 і до основної команди. Восени 2017-го саме у футболці "сталеварів" дебютував в українській Прем'єр-лізі, де зіграв лише 2 матчі. Також футболіст викликався до складу молодіжної збірної України (U-19), за яку двічі зіграв проти збірної Ізраїлю у відборі до Євро-2017.

Після розформування "Сталі" влітку 2018-го перейшов у друголіговий "Калуш" (16 матчів), а на початку 2019 року молодий футболіст підписав контракт з луцькою "Волинню", у складі якої за півтора роки в Першій лізі зіграв у 13 матчах і забив 1 гол. Поточний сезон 2020/21 Ульянов розпочинав у тернопільськії "Ниві", у футболці якої минулої осені провів всього 4 поєдинки.

Андрій Андрейчук (17.02.2003) є уродженцем с. Небилів Рожнятівського району. Вихованець СДЮСШОР "Прикарпаття". Після завершення навчання вважався одним з найперспективніших гравців нашого краю у своїй віковій категорії, тож не дивно, що продовжив виступи в юніорському складі "Прикарпаття". Загалом в минулому сезоні провів 15 поєдинків у Першій лізі (U-19) та чемпіонаті Івано-Франківської області, забивши при цьому сім голів.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!