Анушкевичус домовляється про застосування нового способу ремонту доріг в Івано-Франківську


Дорогу по вулиці Автоливмашівська в Івано-Франківську таки відремонтують за новими технологіями.

Сьогодні на оперативній нараді у Івано-Франківському міськвиконкомі заступник начальника КП «ДРЕУ» Віталій Бурко дав свою оцінку вирішення проблеми ремонту цієї вулиці.

«Ситуація проблемна, коли будувалась ця дорога там застосовували гудрон, а він роз’їдає асфальтобетон з середини. На мою думку, та думку спеціалістів толк на вулиці Автолимашівській може бути лише в тому випадку якщо робити капітальну дорогу. Причому рити корито та давати щебінь різних фракцій. Бо забивати ями кожен рік як це робиться не вихід, результату нема ніякого», - сказав Бурко.

«Цьогоріч на ремонт вулиці виділено виділено 300 тисяч гривень, а цього вистачить зробити лише перехрестя вулиць»,- додав Віталій Бурко.

Проте, мер Івано-Франківська назвав ще один спосіб, ймовірно яким і відремонтують вулицю. «Є ще один метод яким працюють три українські компаній. Цей метод передбачає наявність відповідної техніки. Знімається 10 сантиметрів асфальту, дається на потреби міста, а всю іншу основу з додаванням цементу та інших компонентів перемелюють і все це вкладають у бетонний слой», - прокоментував Віктор Анушкевичус.

Наразі, щодо цього питання, за словами мера, вже ведуться переговори з однією з фірм яка компетентна у подібному будівництві.