Багато прикарпатців й досі не оновили дані - ТЦК шукає порушників


В Івано-Франківській області багато військовозабов'язаних й досі не оновили військово-облікові дані. ТЦК встановлюють їхнє місцеперебування.

Про це в ефірі обласного телебачення розповів виконувач обов'язків заступника начальника Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування і соціальної підтримки, начальник сектору мобілізаційно-оборонної роботи Андрій Мороз.

Читайте також: В обласному ТЦК розповіли, чи повинні прикарпатці з інвалідністю проходити ВЛК

За його словами, багато чоловіків й досі не оновили дані. Втім, кількість він не назвав, бо ця інформація з обмеженим доступом.

"Інформацію не можу надати, вони з грифом обмеженого доступу. Але можу сказати, що велика кількість ще не оновила дані. По тим військовозобов'язаних ми працюємо. Надсилаємо їм повістки, також встановлюємо, де вони зараз находяться та чому вони до цього часу не оновили дані", - сказав Мороз.

Також він пояснив, що всіх порушників обліку очікують штрафи.

"Всі вони будуть притягатися до адміністративної відповідальності. Це накладення штрафу у 17 тисяч гривень. Всі, хто це не зробили (не оновили дані - ред.), вони рано чи пізно попадуть у ТЦК і будуть сплачувати штраф за те, що вчасно цього не зробили", - наголосив Мороз.

Детальніше у відео:

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!