Батальйон «Прикарпаття» забезпечений не так добре, як розповів Анушкевичус


Боєць 5-го батальйону «Прикарпаття» Іван (на фото справа) у телефонній розмові з журналістом «Галицького кореспондента» розповів, що міський голова Івано-Франківська дійсно приїжджав до хлопців на блок-пости. Проте він спростував інформацію, про те, що батальйон укомплектований всім необхідним.

«Батальйон повністю забезпечений водою, їжею та бронежилетами, які люди передали хлопцям. Більше нічим ми не забезпечені. Нам потрібні каски, маскувальні сітки, бо ті, які привезли дуже погані. Також дуже потрібні тактичні окуляри та тактичні рукавиці і літні камуфльовані балаклави. Також здалися б підсумки під гранати для ВОГ 25».

Хлопці говорять, що якщо порівняти забезпечення нашого батальйону з іншими батальйонами, то стає якось образливо. Адже, в інших батальйонів є бронетехніка, у всіх однаковий однострій і стабільне забезпечення.

Нагадаємо, журналіст «Галицького кореспондента» також був на блок постах батальйону «Прикарпаття» і сам переконався у забезпеченні хлопців. По приїзді з зони АТО троє івано-франківських журналістів спільно з громадською організацією готують відправлення допомоги бійця батальйону «Прикарпаття» та добровольчому батальйону «Азов». Зібрану допомогу вони обіцяють доставити хлопцям особисто в руки, а про її передачу детально відзвітувати. У Івано-Франківську вже створений пункт збору допомоги добровольчому батальйону «Азов» на вулиці Січових Стрільців 34. Там же можна залишити допомогу і для батальйону «Прикарпаття». Про потреби хлопців також можна дізнатись за телефонами 0668724251 та 0665087732.

До теми: Віктор Анушкевичус: На сьогодні батальйон "Прикарпаття" забезпечений всім необхідним