Бойчук йде з посади голови Івано-Франківської ОДА. Стало відомо, хто його замінить


Замість Андрія Бойчука на посаду можуть призначити його заступницю Світлану Онищук.

Про це стало відомо під час засідання Кабінету міністрів, передає Бліц-Інфо.

"Сьогодні в переліку кадрових питань погоджується звільнення за угодою сторін голови Івано-Франківської ОДА Андрія Бойчука і відповідно погодження призначення нового голови ОДА. Кандидатка на посаду голови Онищук Світлана - чинний заступник голови ОДА", - повідомив прем'єр-міністр Шмигаль.

У своїй презентації Світлана Онищук представила перед членами Кабміну концепцію розвитку області та назвала головні проблеми. 

За словами Шмигаля, Онищук пройшла співбесіду з міністром розвитку громад та отримала позитивні висновки. 

"Хочу попросити підтримати цю кандидатуру, як професіонала, який майже 2 роки працює на посаді заступника. Це буде підсилення нашої команди регіональних керівників", - закликав міністр розвитку громад Олексій Чернишов.

Після обговорення члени Кабміну одноголосно погодили кандидатуру Світлани Онищук на посаду голови ОДА.

Зазначимо, що Світлана Онищук була призначена заступницею голови Івано-Франківської ОДА 17 вересня 2019 року, коли головою ОДА був Денис Шмигаль - нинішній Прем’єр-міністр України.

Як відомо, Андрій Бойчук не пробув на посаді й року. Його було призначено у грудні 2020.  Перед ним кілька місяців був на посаді Віталій Федорів. А його попередником та першим ставлеником президента Зеленського в області був Денис Шмигаль, який зараз очолює Уряд.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!