Чат-бот Калуської міської ради запрацює з 12 жовтня


Громадська організація «УФРА» запустила чат-бот «Гаряча лінія» Калуської міської ради у тестовому режимі.

Упродовж чотирьох місяців ГО "УФРА" працювала над цим інструментом, щоб забезпечити мешканцям громади швидкий і зручний спосіб взаємодії з владою та вирішення місцевих проблем, інформують "Вікна".

За допомогою чат-боту можна надсилати електронні звернення відповідальним особам Калуської громади через Viber та Telegram. У планах — запуск push-повідомлень мешканцям громади від міської ради. Повноцінно чат-бот запрацює з 12 жовтня. Проте зараз можна тестувати його і створювати перші звернення за посиланням.

Члени організації провели тренінг для працівників Калуської міської ради та комунальних підприємств громади щодо впровадження інструменту, а також мають побувати в 11-ти старостинських округах своєї громади, де анонсують роботу чат-боту та навчать працювати з його функціоналом. Активісти вже побували в Студінці, Вістовій, а сьогодні планують виїзд у Тужилів.

Проєкт «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому» виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!