Чому варто вибрати полікарбонат для навісу: переваги та особливості


Більшість власників будинків вибирають навіс з полікарбонату, коли потрібно накрити ганок або захистити транспортний засіб. Використовувати цей матеріал особливо актуально, якщо ви хочете отримати конструкцію арочної форми або з гарними згинами. Насамперед, такий вид накриття вибирають за його прозорість та можливість регулювання ступеня затінення.

Полікарбонат може бути монолітним або стільниковим, а також різних розмірів. Матеріал підійде для виготовлення навісів різних типів:

Односхилі та двосхилі.

Напіварочні та арочні.

Комбіновані.

Найбільш поширений варіант навісу з полікарбонату – арочного виду. Популярність такої форми викликана зовнішньою естетикою, зручністю догляду, простим монтажем. Навіси з полікарбонату можна обрати для своєї цілі на сайті polikarbonatvs.com.ua/ua/navesy/ .

Переваги полікарбонатних листів

Невелика вага. Можна споруджувати конструкції, які за своїми зовнішніми характеристиками не поступаються накриттям з інших матеріалів. За допомогою полікарбонату можна збільшувати ширину польоту конструкції, за рахунок чого використовується менше матеріалу для каркасу. Ще один плюс – проводити монтаж можна без підручних підйомних механізмів.

Гнучкість. Листи можна згинати для зведення напівкруглих форм, при цьому виконувати роботи можна навіть у холодному стані матеріалу.

Висока прозорість. Дозволяється скрізь застосовувати полікарбонат.

Просте встановлення. Необхідні спеціальні профілі, завдяки яким можна якісно та швидко монтувати їх на потрібне місце.

Стійкість до високих навантажень у вигляді ураганного вітру та снігопаду.

Полікарбонат для навісу має відмінну тепло- та звукоізоляцію.

Матеріал не боїться хімічного впливу, не схильний до горіння, не розпадається на уламки при руйнуванні.

Можливість використання в широкому температурному діапазоні – від -40 до +120°C.

Який колір полікарбонату підійде для навісу?

Що врахувати при виборі кольору матеріалу:

Призначення конструкції. Прибудинкові накриття та козирки в основному виготовляють із прозорого полікарбонату або листів з високою світлопроникністю. Навіси для автомобілів переважно виконуються кольоровими, щоб затримувати максимум сонячного світла та створювати затінення.

Гармонія дизайну. Необхідно враховувати колір фасаду та декорацій будівлі, господарських споруд, огорожі, прилеглої території.

Особисті смаки самого власника ділянки.

Сучасні навіси з полікарбонату можуть стати прикрасою будь-якого будинку, а також місцем відпочинку. Якщо розмістити під таким накриттям машину, то вона за будь-яких умов погоди залишатиметься сухою та неушкодженою.

 

На правах реклами