Чотири виховательки з Прикарпаття потрапили у топ-50 найкращих педагогів дошкілля


Ірина Грицак з Тлумача, Леся Грицюк з Калуша, Олена Карпінець та Людмила Штогріна потрапили у ТОП–50 учасників премії Global Teacher Prize Ukraine 2024 у номінації "Дошкілля".

Global Teacher Prize Ukraine оголосили ТОП–50 учасників премії у номінації «Дошкілля», що проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України та ЮНІСЕФ Україна.

"Це 50 видатних педагогів, які щодня формують освітній фундамент для наймолодших українців. Їхня відданість роботі й прагнення до змін роблять дошкільну освіту важливим етапом у формуванні майбутнього України", - зазначають організатори.

Зокрема, у список найкращих потрапили й чотири виховательки з Івано-Франківської області:

Грицак Ірина Олексіївна, м. Тлумач Івано-Франківської області, Заклад дошкільної освіти «Сонечко»,

Грицюк Леся, м. Калуш Івано-Франківської області, Заклад дошкільної освіти «Ягідка»,

Карпінець Олена Генадіївна, м. Івано-Франківськ, Заклад дошкільної освіти № 11 «Пізнайко» Івано-Франківської міської ради,

Штогріна Людмила Володимирівна, м. Івано-Франківськ, Початкова школа ім. Софії Русової, Підрозділ дошкілля.

Усього на номінацію «Дошкілля» було подано 353 анкети.

Ім’я переможця номінації «Дошкілля» назвуть у Міжнародний день вчителя 5 жовтня під час церемонії нагородження Global Teacher Prize Ukraine 2024.

Премію для видатних учителів Global Teacher Prize Ukraine організує Освіторія за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України, «Дія.Освіта», KSE Foundation, Talents for Ukraine, Uklon та книгарні «Сенс», а також ЮНІСЕФ Україна, який у межах премії підтримує спеціальну номінацію «Дошкілля».

 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!