Чи не стане підвищення тарифів черговими граблями франківського виконкому?


Сьогодні, 3 квітня, виконавчий комітет прийняв рішення підняти тарифи на проїзд у маршрутках міста до 3 гривень 50 копійок. Єдиним, хто проголосував проти такого рішення став Руслан Руско.

Натомість він поцікавився, які з умов попереднього підняття тарифу перевізниками було виконано, пише Стик

"Всім зрозуміло, що є об'єктивні причини для підвищення тарифів. Але я хотів би для себе уточнити, які умови договору і в якому обсязі було виконано, коли підіймали тариф до 2.75. Адже ми, як виконком, свої умови виконали - підняли тариф. Якщо перевізниками умов не дотримано, то цей договір нічим не відрізняється від інших, і повинно бути накладено якісь санкції", - зауважив Руско.

Директор департаменту комунального господарства, транспорту та зв'язку Михайло Смушак повідомив, що департамент не виконав лише одну умову - це облаштування кінцевих зупинок з туалетами. А що стосується перевізників, то ані приладами GPS-моніторингу, ані компостерами, ані приладами, ані відеореєстраторами маршрутні таксі не обладнали.

Щодо, обілечення Смушак зауважив, що цей пункт виконано лише частково, оскільки білети наче й з'явилися, але вони не є серійними й до них ще є певні питання.

Та додав, що додаток до договору з цими умовами підписано не було.