Де у Франківську найбільше водіїв неправильно паркуються


Сьогодні, 28 червня під час оперативної наради відділ інспекторів з паркування прозвітував про роботу за перше півріччя.

Як прозвітував начальник УТІЗ Андрій Гіглюк, наразі в штаті відділу 10 осіб, але один з інспекторів зараз служить в ЗСУ, інформує Бліц-Інфо.

"Вулиць, де порушуються правила паркування - дуже багато. Якщо взяти статистику, то вулиці, на яких фіксуємо порушення ті самі. Зокрема найбільше порушень в нас на вулицях: Мельничука, Крушельницької, Грушевського, Коновальця, Мельника, Шпитальна - Базарна, Кардинала Любомира Гузара, С. Стрільців, Сахарова, Мазепи, Бельведерська Чорновола та Пилипа Орлика. Трішки покращилась ситуація на вулиці Леся Курбаса, Грушевського і Коновальця. Загалом, з 1 січня 2022 року складено всього 8 802 адміністративні постанови на суму 3 943 320 грн.",- каже Гіглюк.

За словами начальника УТІЗ, надалі є питання щодо евакуатора.

"Ми мали нараду з поліцією і вони пояснили, що окрім евакуатора має бути автостоянка під охороною і підпорядкована поліції. З поліцією домовилися, що можна підписати договір про співпрацю. В них є і майданчик і евакуатор",- казав Андрій Гіглюк.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!