Депутат облради Василь Попович заявив, що люди сьогодні заставлять голову ОДА Чуднова написати заяву про звільнення


Депутат Івано-Франківської обласної ради, керівник місцевого Штабу національного спротиву та один з координаторів ГО «Майдан» в обласному центрі Василь Попович на вчорашньому віче розповів про діалог з головою Івано-Франківською ОДА Василем Чудновим.

«Ми прийшли до Чуднова, і він сказав наступне. Ми йому сказали писати заяву про відставку. А він сказав: мені має сказати про це президент. А якщо президент не каже, то він не піде. Отже, він підтримує президента і підтримує всі ті дії, вбивства людей», - повідомив Попович.

Він закликав усіх присутніх прийти на 12.00 на площу під ОДА та пообіцяв, що люди усі разом заставлять Чуднова написати заяву про складання повноважень.

«Має бути людей ще більше ніж тут на площі. І ми його виведемо. І заставимо написати заяву про складання повноважень…Ми попередили Чуднова, що «складай повноваження». Тому я окремо звертаюся до всіх тих членів, останній раз, «партії кровавої». Якщо ви сьогодні про щось думаєте і вагаєтеся, то завтра вам не буде про що думати і вагатися. Сьогодні вже кладіть квитки на стіл тої кровавої партії», - заявив Василь Попович.