Директора табору в Татарові, де отруїлися діти, оштрафували


З початку оздоровчого сезону зареєстровано спалах на гостру кишкову інфекційну захворюваність в дитячому оздоровчому таборі «Дитяча Республіка DELUXE» (Івано-Франківська область, м. Яремче, с. Татарів).

За результатами санітарно-епідеміологічного розслідування встановлено, що основною причиною спалаху стало несвоєчасна ізоляція хворого на ротавірусну інфекцію або носія інфекції, що розповсюдилась контактно-побутовим шляхом передачі, інформує Держпродспоживслужба.

На виконання припису адміністрацією закладу видано наказ про призупинення роботи на час проведення протиепідемічних заходів терміном на 8 днів. Директора закладу притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення вимог санітарного законодавства

Про ситуацію, що склалась, Головним управлінням поінформовано голову Татарівської сільської ради та начальника відділу ГУ Національної поліції.

Серед персоналу закладу оздоровлення «Делюкс-Кідс-Карпати» проведено гігієнічне навчання щодо санітарно-гігієнічних вимог.

Нагадаємо, 16 липня до інфекційного відділення Яремчанської лікарні потрапило п'ятеро дітей, наступного дня - ще троє. Усі відпочивали у таборі Татарова.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!